Maak kennis met EGOsketch!

Altijd al benieuwd naar het wonderteam achter de zelf te ontwerpen hoesjes? Hier kom je erachter!

Michel Lindhoud
Websitegids

Michel Lindhoud

Zonder dat je het door hebt, zorgt hij ervoor dat je de kortste route naar onze website bewandeld. Weet het altijd beter en is daarom na zijn studie Technische Bedrijfskunde een van de kapiteins van EGOsketch geworden. Elke bezoeker van EGOsketch.nl is een schot voor open doel en hij weet er voor te zorgen dat elke maand duizenden mensen veranderen in tevreden klanten.

Mike Sies
WD40 van EGOsketch

Mike Sies

Heeft amper zijn leerplicht volbracht, omdat hij er al vrij snel achter kwam dat hij meer wilde leren dan de lesstof mogelijk maakte. Zo ook bij ons: zodra nieuwe producten arriveren, zijn de processen al op orde. Ook zorgt hij voor de juiste routes en overzicht op de website, kan jij die nieuwe producten meteen makkelijk terugvinden en bestellen.

Geert-Johan Riemer
Codemaster

Geert-Johan Riemer

Verantwoordelijk voor de meeste keyboardaanslagen per seconde bij ons op het kantoor. Wel op zijn toetsenbord met mechanische toetsen; "Veel lekkerder coden", aldus GJ. De regels die hij wegtikt zorgen ervoor dat wij sneller kunnen werken en jij makkelijk jouw hoesje kunt ontwerpen.