Hoe maak je het allermooiste ontwerp?

Leuk, je wil een telefoonhoesje ontwerpen! Een hoesje maken is niet ingewikkeld. Toch gaat het wel eens mis, van een onscherpe foto tot een ontwerp dat nét vervelend uitkomt. Daarom helpen we je een handje. Check onze tips hieronder en ontwerp zonder problemen een case. 

Zorg dat je hele case bedrukt wordt

Belangrijk bij een eigen telefoonhoesje maken: bedek de complete case met jouw afbeelding. Als je randjes overlaat, komt je hoesje er minder mooi uit te zien. Hoe het werkt? Klik met je linkermuisknop op de twee pijltjes rechtsonder de foto, houd je muis ingedrukt en beweeg de muis naar beneden.

                     Telefoonhoesje ontwerpen tips           

                  

 

Pas op voor het cameragat

Een familiefoto op je zelfontworpen hoesje? Een selfie van jou en je vriend(in)? Welke foto je ook kiest, let erop dat er geen hoofd wegvalt achter het cameragat. Houd voldoende afstand van het gat, zodat je zeker weet dat iedereen in vol ornaat op de case staat.  

                     Telefoonhoesje ontwerpen tips


Gebruik scherpe foto's

Je grootste nachtmerrie: een hoesje vol pixels. Ontwerp een case en let erop dat jouw foto of illustratie groot genoeg is. Wil je weten welke resolutie je nodig hebt? Bij elk product vermelden we de maat van het te bedrukken oppervlak. We printen altijd in 300 dpi. Handig: in de designtool krijg je automatisch een melding als de resolutie te laag is.

                     Telefoonhoesje ontwerpen tips