HTC Desire 820 hoesje ontwerpen

De HTC Desire 820 beschikt over de beste camerafuncties, een groot 5” scherm en een quad-core processor. Maak ongelofelijke foto´s en video´s met de camera’s aan de voor- en achterkant van jouw toestel, download en bekijk in een handomdraai HD-inhoud dankzij LTE-connectiviteit. Jouw foto’s kun je bij ons direct gebruiken om je eigen HTC Desire 820 hoesje mee te ontwerpen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Stevig Desire 820 case

Onze hoesjes zijn gemaakt uit een stevig materiaal dat kras-, stoot- en valschade tegengaat. Toch blijft je telefoon makkelijk in je broekzak passen, want de case is slechts een paar mm dik. De hoes past altijd, omdat hij speciaal gemaakt is voor jouw Desire 820. Het HTC Desire 820 hoesje is alleen nog niet af, jij beslist namelijk over het ontwerp!

Print op HTC Desire 820 hoesje vervaagt niet

Jouw ontwerp wordt diep in de achterkant van het Desire 820 hoesje geprint door gebruik te maken van hoge temperatuur. Dankzij deze druktechniek worden de inkten vloeibaar en volledig opgenomen door het plaatje aan de achterkant van het Desire 820 hoesje. Het eindresultaat is een bedrukt HTC Desire 820 hoesje met een scherpe fotoprint, waarvan het beeld niet zal vervagen. Als je jouw eigen ontworpen Desire 820 hoesje op werkdagen voor 16:00 uur besteld, heb je deze morgen al in huis!