HTC One M9 Plus hoesje ontwerpen

Maak een hoesje met print voor jouw HTC One M9+. Hierdoor is dit toptoestel goed beschermd tegen krassen, stoten en vallen. Door dagelijks gebruik van de bijvoorbeeld 20 MP camera, is de kans op gebruikssporen groot. Voorwerpen als munten, passen en sleutels veroorzaken vaak krassen. Een ongelukkige val kan barsten veroorzaken. Het herstellen van je telefoon kost tijd en geld. Kies daarom voor een hoesje met print voor jouw HTC One M9+. Zo neem je je smartphone met een gerust hart overal mee naartoe.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

One M9+ hoesje past altijd

Jouw trendy hoesje past altijd om je toestel heen. Hij is namelijk speciaal ontworpen voor jouw telefoon. De case is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, zonder je smartphone te beschadigen. Onze hoesjes zijn gemaakt van stevige materialen die beschermen tegen beschadigingen. Toch zijn ze maar een paar millimeter dik. Hierdoor gaat er geen extra ruimte in je zak of tas verloren.

Ontwerp een HTC One M9+ hoesje

Jij kunt vandaag nog een HTC One M9+ hoesje ontwerpen. Stel je ontwerp samen in onze designertool. Selecteer foto's vanaf je pc, smartphone of Social media profiel(en). Plaats jouw foto('s) op de hoes. Behoefte aan een logo of tekst? Geen probleem, ook deze kun je in het ontwerpprogramma uploaden. Het programma geeft aan wanneer de beste afmetingen worden bereikt. Je kunt je ontwerp zo vaak aanpassen als je wil. Jouw print blijft lang mooi dankzij onze geavanceerde afdruktechniek.