HTC One mini 2 hoesje ontwerpen

Luxe, kwaliteit en fraaie aluminium afwerking: HTC One Mini 2 heeft het. Dit is de kleinere variant op de HTC One M8, met een prima 4,5 inch scherm. Het kleine formaat past daardoor ook nog eens prima in je hand. De BoomSound luidsprekers zijn aan de voorkant van het apparaat geplaatst, waardoor de speakers hun naam eer aan doen.

De aluminium afwerking maakt het toestel al vrij stevig. Maar soms kun je beter het zekere voor het onzekere nemen. Bescherm je telefoon met een hoesje tegen val-, kras- en stootschade. Jij kunt zelf een HTC One Mini 2 hoesje ontwerpen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Slechts enkele millimeters dik

Jouw unieke hoesje zit strak om je toestel heen, het kan er dus niet uit vallen. Het materiaal is slechts enkele millimeters dik, zodat jij nog steeds met een klein en compact toestel rondloopt. EGOsketch biedt je verschillende hoesjes aan, zoals de back case. Deze hoes beschermt alleen de achterkant van je toestel. De voorkant van je smartphone blijft vrij waardoor je hem direct kunt bedienen. Je bent nu nog een stap verwijderd van een nieuw en persoonlijk hoesje. Er ontbreekt nog iets, en dat is jouw eigen ontwerp!

Ontwerp zelf een HTC One Mini 2 hoesje

Maak je zelfontworpen HTC One Mini 2 hoes persoonlijk. Voeg afbeeldingen, foto's en quotes toe in de designertool. Foto's hoeven echt niet van professionele kwaliteit te zijn, ook je Instagramfoto's doen het prima! Het programma geeft aan wanneer je ontwerp de beste afmetingen en afdrukkwaliteit heeft.

Wij maken gebruik van hoogstaande afdruktechnieken. De inkten dringen diep door in het materiaal van jouw hoesje. Dit houdt de kleuren fris en helder. Wacht niet langer, en bestel gauw jouw zelfontworpen HTC One Mini 2 hoesje. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan versturen we je order dezelfde dag nog!