Huawei hoesjes ontwerpen

Je eigen Huawei hoesje maken? Met ons ruime assortiment kan jij jouw mobiel nu optimaal beschermen. Met onze handige designtool is het mogelijk om jouw Huawei hoesje zelf te ontwerpen. Maak bijvoorbeeld een Huawei hoesje met foto, je favoriete quote of een ander ontwerp. Laat iedereen kennis maken het unieke ontwerp van jouw case! Voor slechts €12,50 ontwerp jij al een eigen Huawei hoesje.

Artikelen 1 tot 15 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Huawei hoesje ontwerpen

Onze telefoonhoesjes zijn getest op kwaliteit en duurzaamheid. Zo wordt jouw Huawei maximaal beschermd voor een lange periode. Het hoesje is daarbij eenvoudig te bevestigen aan de achterzijde van de telefoon. Het hoesje is slechts enkele millimeters dik, waardoor je apparaat net zo licht en compact blijft als voorheen. De voorkant van je Huawei blijft daarbij volledig vrij, waardoor het toestel makkelijk en eenvoudig te bedienen blijft.

Huawei telefoonhoesje maken

Ontwerp nu jouw Huawei telefoonhoesje. Wij bedrukken de Huawei cases onder hoge druk en met hoge temperatuur. Door een hoogwaardige afdruktechniek vervaagt jouw ontwerp niet. Als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, verzenden wij je zelfgemaakte Huawei hoesje nog gratis op dezelfde dag. Klik op de knop en begint direct met het ontwerpen van je eigen Huawei telefoonhoesje.