Huawei P8 hoesje ontwerpen

Maak nu een hoesje met foto voor jouw Huawei P8! Zo blijft jouw slanke, metalen toestel lang mooi. De case beschermt je apparaat tegen beschadigingen van buitenaf. Krassen en andere sporen zijn helaas goed te zien op de metalen behuizing. Gelukkig ziet jouw gadget er nog lang uit als nieuw dankzij jouw hoesje met print. Bovendien kun jij je case voorzien van een uniek en eigen ontwerp.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Voorkomt krassen

Een hoesje voorkomt krassen door sleutels, passen en andere scherpe voorwerpen. De case is gemakkelijk aan je toestel te bevestigen. Hij is speciaal ontworpen voor jouw toestel, dus hij past altijd! Het geheel beschermt de achterkant van je apparaat. De voorkant van de Huawei P8 blijft vrij. We hebben verschillende cases voor jouw toestel. Kies bijvoorbeeld voor een hoes waarbij de achterkant bedrukt is. Je ontwerp wordt nog mooier als je de hoes rondom laat bedrukken.

Ontwerp jouw Huawei P8 hoesje met print

Ontwerp vandaag nog jouw hoesje met print! Jij zoekt eerst je beste foto's uit op je smartphone of computer. Vervolgens upload je je foto ('s) in onze designertool. Je bepaalt zelf de positie van jouw foto. Het ontwerpprogramma geeft de beste afmetingen weer. Zo weet jij zeker dat je een perfect hoesje met foto ontwerpt. De geavanceerde afdruktechniek laat de inkten diep doordringen in het materiaal van de case. Hierdoor blijven kleuren langer mooi.