Huawei P8 Lite (2015) hoesje ontwerpen

Ontwerp vandaag nog een hoesje met print voor je Huawei P8 Lite! Deze betaalbare smartphone is gemaakt van andere materialen dan de P8. Toch is ook dit apparaat kwetsbaar voor kras-, stoot- of valschade. Een kras of barst is bovendien zo gemaakt, maar het kost veel meer tijd om deze beschadigingen te herstellen.

Daarom kun je hem het beste beschermen met een zelfontworpen case. In slechts een paar stappen heb jij een uniek hoesje voor je Huawei P8 Lite. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook geld dat je anders kwijt zou zijn aan een kostbare reparatie. Je case ziet er ook nog eens heel anders uit, omdat jij zelf bepaalt welke foto je op je hoesje laat printen.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Gaat beschadigingen tegen

Het hoesje is gemaakt van een lichtgewicht kunststof materiaal. Zo blijf je je je telefoon makkelijk vervoeren. Toch is de case stevig genoeg om beschadigingen tegen te gaan. Onze hoesjes passen bovendien altijd, want ze zijn speciaal ontworpen voor jouw smartphone. Je bevestigt de case heel makkelijk aan je telefoon. De hoes zit strak om je toestel heen, zodat hij er niet uit valt. Er is rekening gehouden met camera's en poorten.

Maak een Huawei P8 Lite hoesje met print

Wacht niet langer met het ontwerpen van jouw hoesje met print. Upload jouw favoriete foto in ons ontwerpprogramma en voeg eventueel toepasselijke quote toe. Je kunt foto's uploaden vanaf je pc, smartphone of Social media profiel(en). De afbeelding hoeft dus niet van professionele kwaliteit te zijn. Jouw hoesje met foto blijft lang mooi dankzij onze speciale afdruktechnieken. Hierdoor dringen inkten diep door in het kunststof materiaal.