iPad hoes ontwerpen

Een iPad hoes met foto maken is bij ons heel eenvoudig en snel te realiseren. Zoek uit welke foto(‘s) jij op jouw iPad hoes wilt hebben en ga direct aan de gang met het maken van een unieke iPad case. Je kunt je foto’s op verschillende type hoezen zetten. De prijzen beginnen vanaf € 19,95. Ontwerp een iPad hoes met foto voor jezelf of geef hem iemand cadeau. Je hoeft geen verstand van ontwerpen of computers te hebben om zelf online een iPad hoes met foto te kunnen ontwerpen. Iedereen kan het zelf!

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Beste drukkwaliteit voor jouw zelfgemaakte iPad hoes

Zelf een iPad hoes maken doe je bij EGOsketch, omdat je bij ons verzekerd bent van de beste kwaliteit. Het maakt niet uit of je kiest voor een back case, Smart Cover of Smart Case, wij zorgen ervoor dat je iPad hoes met de beste printtechnieken wordt bedrukt. De inkt wordt volledig in het materiaal opgenomen. Jouw ontwerp op je iPad cover vervaagt niet. Zelfs niet op lange termijn. Op de back case na bieden al deze iPad hoesjes je de mogelijkheid om je Apple iPad in verschillende staande modes neer te zetten. Handig als je tv wilt kijken op je iPad of aan het browsen bent terwijl de iPad voor je op tafel staat.

iPad hoes met foto gratis verzonden

Iedere iPad hoes met foto die wij aanbieden heeft een andere functie. Met de back case bescherm je alleen de achterkant van jouw Apple tablet. De Smart Cover gaat over de voorkant van je tablet heen. De flip cover en Smart Case beschermen de gehele iPad. De afbeeldingen bij het product maken direct duidelijk om welk product het gaat. Waar wacht je nog op? Kies een product en ga direct aan de slag met het ontwerpen van je iPad hoes. Plaats je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur en je bent morgen al de eigenaar van een zelfgemaakte iPad case. Wij verzenden je order altijd gratis.