iPad mini 4 hoesje ontwerpen

Met de iPad mini 4 heb je een compacte tablet in huis, die ook nog eens dunner is dan veel andere varianten op de markt. Zo is het apparaat makkelijk te vervoeren. Met een zelfontworpen iPad mini 4 hoes voorkom je krassen in de behuizing. Beschadigingen aan je apparaat zijn zo gemaakt. Je legt de tablet bijvoorbeeld neer op een ruwe tafel, of een ander oppervlak of de iPad mini 4 komt in aanraking met je sleutelbos. Het repareren van de Apple tablet kost tijd en geld. Dit is helemaal niet nodig als je kiest voor een zelfontworpen iPad mini 4 cover!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Verschillende soorten iPad mini 4 cases

Onze luxe Sleeve wordt met de hand gemaakt, in Nederland. Hij is opgebouwd uit verschillende lagen, die bij elkaar de perfecte bescherming voor jouw iPad mini 4 vormen. De flip cover beschermd de voor- en achterkant van jouw iPad. Ook kan hij gebruikt worden als standaard. Je hoeft niet bang te zijn dat het apparaat veel zwaarder wordt. Ook aan het gebruiksgemak is gedacht. De hard case beschermt de achterkant van jouw iPad mini 4. De verschillende hoezen kunnen allemaal bedrukt worden en zijn op maat gemaakt voor jou iPad mini 4.

Ontdek de designer in jezelf

Er ontbreekt nog één ding aan jouw beschermende accessoire: upload vandaag nog jouw afbeelding in ons ontwerpprogramma. Het maakt daarbij niets uit of je je foto met een professionele camera gemaakt hebt of met je smartphone. We kunnen elke resolutie aan. Om jou te verzekeren van een mooi resultaat, geeft het programma ook aan wanneer je afbeelding de beste kwaliteit heeft. Ontdek de designer in jezelf, maak vandaag nog een eigen iPad mini 4 hoesje!