iPad Pro 9.7 hoesje ontwerpen

Personaliseer jouw eigen Apple iPad Pro 9.7 inch hoes. Upload jouw foto's en/of logo's vanaf jouw computer of social media profiel(en). Voeg eventueel nog tekst toe, en creëer het ultieme design. De iPad Pro 9.7 inch heeft een aluminium hoes, maar ondanks dit sterke materiaal is de tablet nog steeds kwetsbaar voor beschadigingen die je niet wilt op jouw apparaat. Ontwerp daarom zelf jouw eigen Apple iPad Pro 9.7 inch hoes nu!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Gebruiksvriendelijke case voor de Apple iPad Pro 9.7 inch

De hoezen zijn ontwerpen voor optimale ervaring voor de gebruiker. Het design maakt het mogelijk dat je gemakkelijk bij je tablet kunt, als je dit wilt. Tegelijkertijd biedt de hoes jouw tablet wel maximale bescherming. En, om je er nog meer van te verzekeren dat je een goed product ontvangt produceren wij de hoezen met de hand in Nederland!

De Apple iPad Pro 9.7 inch hoes vervaagt niet

Dankzij de printtechnieken die wij gebruiken kunnen wij jou ervan verzekeren dat jouw ontwerp niet vervaagt. De inkten worden tot diep in het materiaal van de hoezen geabsorbeerd, wat het onmogelijk maakt voor de inkt om te vervagen. Bedenk, ontwerp en plaats je bestelling om zo snel mogelijk de troste eigenaar te worden van een volledig zelf ontworpen Apple iPad Pro 9.7 inch hoes!