iPad Pro 12.9 inch hoesje ontwerpen

Ontwerp vandaag nog een case voor jouw iPad Pro 12.9! In deze nieuwe variant op de iPad vind je alles terug, maar dan sneller en groter. Hij heeft een 12,9 inch scherm, maar is toch maar enkele millimeters dik. Ook dit apparaat is uitgerust met een aluminium behuizing. Daarom doe je er goed aan om tablethoes te ontwerpen. Zo gaat de iPad Pro 12.9 langer mee. Bovendien is er van deze hoes maar één exemplaar. Jij bepaalt zelf hoe jouw design er uit komt te zien! Stel jouw hoes samen in ons ontwerpprogramma.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Hoge kwaliteit

Passen, munten en andere scherpe voorwerpen zijn de grootste veroorzakers van krassen. En wat te denken van de rits van de tas waarin je het apparaat misschien wel vervoert. Het herstellen van de krassen kost geld. Gelukkig ontwerp je in no time jouw eigen beschermende case . Hij wordt vervaardigd uit sterke materialen, die krassen en barsten voorkomen. De lichtgewicht hoes wordt met de hand gemaakt en is uitgerust met een open bovenkant. Hierdoor neem je je tablet makkelijk uit.

Maak een eigen iPad Pro 12.9 case

Je selecteert je afbeeldingen vanaf je computer, smartphone of Social media profiel(en). Er is ook nog een mogelijkheid om een design of quote in te voegen. Plaats jouw ontwerp op de sleeve of hardcase. Het programma geeft aan wanneer je design de beste afmetingen heeft. De print gaat lang mee, dankzij onze geavanceerde afdruktechniek. De inkten dringen diep door in het materiaal, waardoor kleuren langer fris blijven.