iPhone 11 hoesjes ontwerpen

De nieuwste iPhone is hier! Ontwerp een uniek en gepersonaliseerd hoesje voor jouw iPhone 11. De stevige kwaliteit van onze hoesjes zorgen ervoor dat jouw nieuwste aanwinst goed beschermd is. Stel direct jouw unieke hoesje samen door je favoriete foto's of tekst te uploaden in onze designertool. Bestel jij jouw hoesje op een werkdag voor 4 uur, dan verzenden wij deze dezelfde dag nog!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Ontwerp je eigen case voor de iPhone 11

Met behulp van onze handige designtool maak jij in een handomdraai jouw eigen persoonlijke hoesje voor de iPhone 11. Ga voor een hoesje met jouw favoriete foto(‘s), een leuk printje en/of een mooie inspirerende tekst of quote. Je upload met het grootste gemak de afbeeldingen vanaf je computer, Instagram of Facebook naar de design tool waarna jij je eigen case kunt ontwerpen. Kies een hoesje wat bij jou past en ontwerp vandaag nog jouw eigen case!

Maak je eigen hoesje voor de juiste bescherming

Om beschadigingen aan jouw iPhone 11 te voorkomen is het aan te raden om een goed beschermhoesje te gebruiken. Door jouw eigen case te ontwerpen haal je de juiste bescherming in huis voor jouw iPhone 11. Dankzij de perfecte pasvorm blijft jouw Apple smartphone kras- en schadevrij. Ga voor bescherming in stijl en maak vandaag nog je eigen hoesje voor de iPhone 11!