iPhone 4(s) hoesje ontwerpen

Je telefoon is het beste beschermd tegen krassen, stoten of vallen met een hoesje. Het is natuurlijk nog mooier als jij je eigen hoesje kunt maken voor je iPhone 4 of 4s. Deze smartphones zijn uitgerust met een glazen behuizing, die kwetsbaar is voor beschadigingen. Je telefoon wordt vaak blootgesteld aan scherpe voorwerpen als passen, muntgeld en ritsen. Deze voorwerpen veroorzaken krasjes in de behuizing of op het beeldscherm. Een val kan zelfs tot barsten in het scherm leiden. Reparaties zijn kostbaar. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, dus kies vandaag nog voor een zelfontworpen hoes!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Keuze uit verschillende hoesjes

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende typen hoesjes met print. De back case is gemaakt van een stevig kunststof materiaal en zit alleen om de achterkant van jouw iPhone 4 of 4s. De voorkant blijft vrij. Je kunt ervoor kiezen om je print alleen over de achterkant te laten lopen. Een hoesje dat rondom bedrukt is, geeft een nog mooier eindresultaat. Neem het zekere voor het onzekere met een Flip cover. Dit hoesje bedekt zowel de voor- als achterkant van je telefoon.

Eigen iPhone 4 of 4s hoesje maken

De volgende stap is het maken van jouw hoesje met print. Dit doe je met het ontwerpprogramma. Jij selecteert zelf een of meerdere foto's vanaf je computer of Social media profiel(en). Vervolgens plaats je je afbeelding(en) op de hoes. Het programma geeft aan wanneer je foto het beste tot zijn recht komt. Laat vandaag nog een hoesje bedrukken! Als je op werkdagen bestelt voor 16.00 uur, versturen we je hoesje dezelfde dag nog.