iPhone 6(s) Plus hoesje ontwerpen

Jouw iPhone 6(s) Plus verdient een uniek hoesje. Een eigen iPhone 6(s) Plus hoesje maken in een handomdraai. Upload een foto voor op de iPhone 6(s) Plus case en voeg eventueel tekst toe. Een eigen iPhone 6(s) Plus hoesje maken was nog nooit zo eenvoudig!

Jouw iPhone 6(s) Plus is niet alleen groter, maar ook nog geavanceerder dan zijn voorgangers. Het grotere Multi-Touch-breedbeelddisplay biedt je nog intensere kleuren en een nog betere kijkhoek. Jouw zilveren, gouden of spacegrijze iPhone 6/6s Plus verdient de beste bescherming tegen krassen, stoten en vallen. Daarom kun je bij ons je eigen iPhone Plus 6(s) Portemonnee hoesje of case ontwerpen.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

iPhone 6(s) Plus Portemonnee hoesje of back cover maken

Maak jouw eigen iPhone 6(s) Plus hoesje uniek door te kiezen voor een afbeelding, eigen design of tekst. Je hebt de keuze uit een Wallet case, waarmee de hele iPhone wordt beschermd, of een case voor de achterkant van jouw telefoon. De flap van het Portemonnee hoesje is gemakkelijk te openen. Ook biedt dit hoesje bescherming wanneer je je telefoon niet gebruikt, zoals tegen de scherpe randen van (bank)pasjes.

De back case is slechts een paar millimeter dik, en gemaakt van een stevig plastic materiaal. Hierdoor wordt je iPhone beschermd tegen krassen en lichte stoten. De print loopt door tot de zijkanten van de case, zodat deze in zijn geheel bedrukt is.

Zelf ontworpen iPhone 6(s) Plus hoesje snel in huis

Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen voor een foto, eigen design of tekst. De prints zijn gedrukt op hoge temperatuur, hierdoor vervaagt de inkt niet. Zo heb je langer plezier van je eigen iPhone 6(s) Plus hoesje. Wij versturen jouw order, indien je voor 16:00 besteld, nog dezelfde dag!