iPhone 8 hoesjes ontwerpen

Ontwerp zelf een iPhone 8 hoesje. Maak je iPhone 8 echt persoonlijk met een unieke case. Voeg foto's of een logo toe en eventueel tekst. Jij bepaalt hoe je iPhone 8 hoesje eruit ziet. Maak een keuze tussen de verschillende hoesjes en start met het ontwerpen van je case. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, ontvang je zelf ontworpen iPhone 8 case de volgende dag

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Ontwerp je eigen case voor de iPhone 8

Met behulp van onze handige designtool maak jij in een handomdraai jouw eigen persoonlijke hoesje voor de iPhone 8. Ga voor een hoesje met jouw favoriete foto(‘s), een gaaf printje en/of een mooie inspirerende tekst of quote. Vanaf je computer, Instagram of Facebook upload je met het grootste gemak de afbeeldingen die jij wilt gebruiken voor het ontwerpen van jouw eigen case. Kies een hoesje wat bij jou past en ontwerp vandaag nog jouw eigen case!

Maak je eigen hoesje voor de juiste bescherming

Om beschadigingen aan jouw iPhone 8 te voorkomen is het aan te raden om een goed beschermhoesje te gebruiken. Door jouw eigen case te ontwerpen haal je de juiste bescherming in huis voor jouw iPhone 8. Dankzij de perfecte pasvorm blijft jouw Apple smartphone kras- en schadevrij. Ga voor bescherming in stijl en maak vandaag nog je eigen hoesje voor de iPhone 8!