iPhone 8 Plus hoesjes ontwerpen

Ontwerp je eigen iPhone 8 Plus hoesje en loop trots rond met jouw unieke case. Upload een foto of logo en voeg eventueel tekst toe. Je kunt een iPhone 8 Plus case maken zoals jij dat wilt. We bieden verschillende hoesjes aan die om je iPhone 8 Plus heen passen. Verschillende Softcases, Hardcases of Portemonnee hoesjes. Allemaal met een eigen functie en kwaliteiten op het gebied van bescherming.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Kies het perfecte iPhone 8 Plus hoesje

Wij bieden het grootste assortiment aan zelf te ontwerpen cases. Kies voor een Softcase hoesje als je alle randen van de iPhone 8 Plus beschermt wilt hebben, ook de boven- en onderkant. Wanneer je voor slankere bescherming wilt gaan, biedt een Hardcase uitkomst. Een Wallet case is ideaal als je passen of kleingeld bij je wilt dragen zonder altijd een portemonnee op zak te hebben.

Zelf ontworpen iPhone 8 Plus case snel in huis

Als je jouw iPhone 8 Plus hoesje op werkdagen voor 16:00 uur besteld, maken wij hem dezelfde dag nog. De volgende dag kun je je iPhone 8 Plus hoesje dan al verwachten. Maak vandaag nog jouw unieke iPhone 8 Plus hoesje en jij loopt binnenkort rond met de mooiste case die er is!