iPhone Xr hoesjes ontwerpen

Wacht niet te lang met het ontwerpen van jouw eigen hoesje met foto. Bestel snel en geniet van een nieuw uiterlijk voor jouw iPhone Xr. Maak gebruik van onze designtool en maak je hoesje helemaal naar je eigen smaak. Geen inspiratie? Kijk gerust eens op onze website. Nadat je je unieke hoesje ontworpen, besteld en betaald hebt start ons productieteam gelijk met printen. Zo heb jij je hoesje snel in huis.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Eigen iPhone Xr smartphone hoesje maken

Bescherm je nieuwe iPhone Xr nu met een uniek hoesje met foto. Maak gebruik van onze online designtool. Deze is erg eenvoudig te gebruiken. Je kunt gemakkelijk jouw lievelingsfoto's uploaden uit je eigen bestanden en via je Instagram- en Facebook-account. Maak een leuke collage van je leukste vakantiefoto's, kies een afbeelding van je favoriete artiest of toch het logo van de sportclub waar je fan van bent. Niets is ons te gek bij EGOsketch. Laat je creativiteit zien en maak je eigen hoesje.

iPhone Xr hoesje maken tegen beschadiging

Maak je eigen hoesje en geniet langer van je iPhone Xr zonder dat je extra reparatiekosten moet betalen. Het hoesje heeft een perfecte pasvorm. Zo is jouw telefoon beschermd tegen kras-, val- en stootschade. Doordat wij printen met de nieuwste technieken zijn de hoesjes van de beste kwaliteit. Het design vervaagt niet en jij kunt extra lang genieten van je unieke telefoonhoesje. Als jij je iPhone Xr hoesje met foto voor 16:00 uur besteld op een werkdag wordt deze dezelfde dag nog verstuurd.