iPhone Xs Max hoesjes maken

Maak je eigen hoesje voor de iPhone Xs Max en loop trots rond met jouw unieke case. Upload je leukste foto's gemakkelijk via je computer, telefoon, Instagramaccount en je Facebook-account. Doordat wij de nieuwste printtechnieken gebruiken vervaagd jouw hoesje nooit. Het design wordt opgenomen door het materiaal van het smartphone hoesje. Hierdoor blijven de kleuren stralend en helder.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

iPhone Xs Max telefoonhoesje ontwerpen

Begin nu met het ontwerpen van je eigen iPhone Xs Max smartphone hoesje. Kies de ultieme bescherming voor jouw gloednieuwe iPhone Xs Max. Het hoesje zorgt er niet alleen voor dat jouw telefoon is beschermd tegen vallen stoten en krassen, maar het geeft jouw Xs Max ook nog eens de beste uitstraling. Kies helemaal zelf wat je op je smartphone hoesje wilt. Neem voor inspiratie eens een kijkje op onze website. Houd je vooral niet in. Alles is mogelijk bij ons van EGOsketch. Zorg ervoor dat je op werkdagen voor 16:00 uur je bestelling hebt betaald en geplaatst. Dan wordt je hoesje met foto dezelfde dag naar je opgestuurd.

iPhone Xs Max smartphonehoesjes ontwerpen met designtool

Loop niet langer kwetsbaar rond met je nieuwe iPhone Xs Max, maar geef je apparaat de bescherming die het verdient. Gebruik onze handige designtool en voeg gemakkelijk foto's toe. Kies je voor een mooie vakantiefoto, een foto met je beste vriend(in) of een logo van je favoriete sportclub. Naast foto's kun je ook tekst toevoegen. Denk hierbij aan lyrics van je favoriete liedje of een inspirerende quote.