OnePlus 6 telefoonhoesje maken

Je hebt de geweldige nieuwe OnePlus 6 gekocht. Bescherm hem effectief met een speciaal ontworpen OnePlus 6 telefoonhoesje. Download je favoriete afbeeldingen, quotes en/of logo's en creeër je eigen unieke Oneplus 6 hoesje van je dromen. Vergeet niet dat als je vóór 16:00 uur op een werkdag bestelt, wij jouw smartphone hoesje dezelfde dag nog zullen printen en verzenden!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Je eigen OnePlus 6 smartphone hoesje ontwerpen

Maak je eigen hoesje voor de Oneplus 6 nu en bescherm je kostbare telefoon tegen krassen, deuken en barsten. Met onze online designtool kun je gemakkelijk jouw favoriete foto's van Facebook, Instagram en je eigen bestanden uploaden. Zo kun jij een hoesje ontwerpen dat perfect bij jou en je stijl past. Kies bijvoorbeeld voor jouw favoriete vakantiefoto, het logo van je favoriete sportclub of maak volledig zelf je eigen design. Om je hoesje met foto nog persoonlijker te maken kun je via onze designtool gemakkelijk tekst toevoegen. Denk hierbij aan quotes, lyrics of een datum.

Snelle levering OnePlus 6 smartphonehoesjes

Om voor jou een perfect hoesje te maken, gebruiken wij de meest moderne printtechnieken. De inkt die uit de printer komt wordt door het materiaal van de hoesjes geabsorbeerd. Hierdoor vervaagd het design van jouw unieke hoesje met foto niet, en blijft het helder en scherp van kleur. Bestel jij je hoesje op werkdagen voor 16:00 uur, dan maken en versturen wij deze dezelfde dag nog. Je hoeft dus niet lang te wachten tot je je hoesje met foto in huis hebt.