Maak je eigen OnePlus 5 telefoonhoesje

Maak je eigen telefoonhoesje met foto een voorzie jouw OnePlus 5 van de meest unieke bescherming. Upload jouw mooiste foto(‘s) in onze designertool en begin met ontwerpen. Je bepaalt helemaal zelf hoe jouw hoesje er uit komt te zien. Ontwerp een hoesje met foto, een mooi logo en/of een toffe print. Maak het design helemaal af door een persoonlijke tekst of een inspirerende quote op jouw OnePlus 5 hoesje te plaatsen. Ontwerp jouw eigen fotohoesje voor de OnePlus 5 en bescherm jouw telefoon in stijl.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Stijlvolle bescherming voor jouw OnePlus 5

Door een eigen telefoonhoesje te ontwerpen haal je de ideale bescherming in huis voor jouw OnePlus 5. Ontwerp een persoonlijk hoesje voor de meest stijlvolle bescherming. Dankzij de perfecte pasvorm van de OnePlus 5 cases, wordt jouw smartphone aan de zij-, achter- én voorkant optimaal beschermd. Zo worden beschadigingen voorkomen. Bescherm jouw OnePlus 5 in stijl door vandaag nog jouw eigen telefoonhoesje te maken.

Zelfgemaakt OnePlus 5 hoesje de volgende dag in huis

Door een telefoonhoesje te ontwerpen geef je jouw OnePlus 5 een unieke look. Jouw persoonlijke design wordt in de hoogste kwaliteit op het hoesje afgedrukt. Bestel jouw zelfgemaakte hoesje op een werkdag voor 16:00 en wij produceren en versturen hem dezelfde dag al! De volgende werkdag heb jij jouw hoesje al in huis. Klik op “ontwerp nu” en maak vandaag nog jouw eigen OnePlus 5 telefoonhoesje.