Google hoesje ontwerpen

Google is veel meer dan alleen de zoekmachine en een beursgenoteerd bedrijf. Het concern brengt namelijk ook luxe smartphones uit, die uitgerust zijn met Android-software. In oktober 2013 lanceerde Google de Nexus 5, samen met een 8,9 inch tablet. Aan de achterkant van de Nexus 5 zit een prima 13 megapixel camera. Heet toestel is ideaal voor mensen die veel gebruik maken van hun telefoon, hij wordt namelijk geleverd met 32 GB of 64 GB geheugen. De Nexus smartphones vallen dankzij hun combinatie van behuizing en software absoluut onder het luxe segment. Jij kunt je apparaat beschermen door zelf een Google Nexus hoesje te ontwerpen!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Zorgeloos gebruik van jouw apparaat

De hoes vangt kras-, stoot, en valschade op. Je toestel blijft zo langer mooi en jij geniet op die manier zorgeloos van jouw nieuwe gadget. Er mist alleen nog een ding: jouw ontwerp. Bij ons krijg je de mogelijkheid om zelf quotes, afbeeldingen of designs aan jouw zelfontworpen hoes toe te voegen. Er zijn meerdere mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit volledige bescherming in de vorm van een Flip cover, maar je kunt ook kiezen uit een back case. De hoesjes zijn volledig compatibel met jouw toestel.

Zelf een Google Nexus hoesje ontwerpen

Maak je ontwerp persoonlijk, kies voor je tofste vakantiefoto's. Je kunt ze uploaden vanaf je computer en je Social media profiel(en). Wij kunnen namelijk iedere resolutie aan. Je ziet in de preview op welke manier je afbeelding op de hoes komt. De hoes wordt geprint met een hoogwaardige afdruktechniek. Daardoor blijft de inkt lang zitten en zo geniet jij langer van je zelfontworpen case. Je hebt je hoesje snel in huis. Bestel op werkdagen voor 16 uur, dan versturen we je order dezelfde dag nog!