Google Pixel hoesje ontwerpen

Een eigen Google Pixel hoesje ontwerpen? Kies het hoesje dat jij wilt, klik op de ‘ontwerp nu’-knop en ga vandaag nog aan de slag met ontwerpen. Gebruik je vetste foto’s om op een hoesje te zetten. Plaats een tekst of quote op het hoesje voor het ultieme resultaat. In onze online designtool is het super eenvoudig om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. Maak voor 16:00 uur een hoesje, dan verzenden wij je unieke case nog op dezelfde dag.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Google Pixel hoesje bedrukt in beste kwaliteit

De nieuwe Google Pixel is erg duur. Beschadigingen aan dit toestel zijn zonde van je tijd en geld. Kies daarom voor de beste bescherming. Ieder hoesje heeft zijn eigen kwaliteiten. Het TPU hoesje beschermd je telefoon extra goed door de dikke randen. We bedrukken de telefoonhoesje onder hoge temperatuur, zodat de inkt volledig in het materiaal wordt opgenomen. Hierdoor vervaagd je telefoonhoesje niet. Je geniet dus extra lang van je zelfontworpen case.

Google Pixel hoesje maken

Je zelfontworpen Google Pixel hoesje past perfect om je telefoon heen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je design er strak uitziet. De materialen van je smartphone zijn erg kwetsbaar. Bescherm je telefoon daarom door zelf een telefoonhoesje te maken. Je hoeft geen verstand te hebben van foto’s of ontwerpen om zelf een telefoonhoesje te kunnen maken. Iedereen kan het in onze online software. Wij verzenden je hoesje altijd gratis!