Honor 6 hoesje ontwerpen

Smartphones worden steeds sneller en luxer. Daar hangt vaak ook een fors prijskaartje aan. De Honor 6 vormt hierop een uitzondering. Dit toestel heeft volgens de fabrikant namelijk alles wat je van een high end smartphone mag verwachten. Het is alleen een stuk lager geprijsd dan de andere merken. Het stevige apparaat heeft een 5 inch scherm met een Full HD-resolutie met prima kleuren en kijkhoeken. Verder is het snelle toestel uitgerust met een 13 megapixel camera. De batterij gaat bij normaal gebruik ongeveer anderhalve dag mee.

Bescherm je Honor 6 tegen kras-, stoot- of valschade. Schaf een hoes aan, die je zelf ontwerpt.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Eenvoudig beschermen

Door de glazen behuizingen vallen deuken of krassen extra snel op. Reparaties zijn vaak erg kostbaar. Je kunt je toestel eenvoudig beschermen tegen beschadigingen met een hoesje van EGOsketch. De hoesjes zijn slechts enkele millimeters dik en gemaakt van een stevig kunststof materiaal. Hierdoor blijft je toestel gemakkelijk mee te nemen. Maak de bescherming voor je smartphone uniek, ontwerp zelf je hoesje!

Zelf een Honor 6 hoesje ontwerpen

Jij ontwerpt zelf je Honor 6 hoesje. Laat je inspireren door de voorbeelden op de website of lees de designertips. Maak een keuze uit foto's afkomstig van je smartphone, camera of je Social media profiel(en). Plaats alles op de hoes in de designertool. Daar kun je je design verplaatsen en aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent. Je ziet van te voren het eindresultaat van het ontwerp. Je hebt je hoesje bovendien snel in huis. Bestel op werkdagen voor 16:00 uur, dan versturen we 'm dezelfde dag nog!