HTC One hoesje ontwerpen

Krassen in de behuizing van je telefoon zijn erg storend, maar gelukkig zijn ze makkelijk te voorkomen. Maak nu zelf een hoesje voor je HTC One (M7)! Het aluminium materiaal kan beschadigen door contact met scherpe voorwerpen of door dagelijks gebruik. De hoes houdt je toestel krasvrij, en geef je je apparaat een persoonlijke touch. Jij kiest de afbeelding die het beste op de hoes past. Er zijn verschillende cases verkrijgbaar voor je HTC One. Voorkom lichte beschadigingen zoals krassen en gebruikssporen, ontwerp vandaag nog jouw hoesje met foto!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Compatibel met jouw toestel

Onze hoesjes zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal. Elk exemplaar is volledig compatibel met jouw type toestel. Het geheel zit strak om je toestel heen. Voor de HTC One heb je de keuze uit twee back cases. Dit type hoesje zit om de achterkant van het apparaat. Het heeft de juiste uitsparingen voor de camera en de bijbehorende poorten. Aan jou de keuze of je je hoesje rondom of alleen aan de achterzijde laat bedrukken.

Maak een eigen HTC One hoesje

Jij bent al bijna de eigenaar van een zelfontworpen HTC One hoesje. Maak een eigen hoesje met behulp van ons ontwerpprogramma. Kies voor een foto van jouw huisdier, die je selecteert vanaf je computer of Social media profiel of ga voor je mooiste vakantiefoto. Vervolgens plaats je de afbeelding op de hoes. Dankzij onze geavanceerde afdruktechniek dringen de inkten diep door in het materiaal van je case. Hierdoor heb je extra lang plezier van deze aankoop.