HTC One M9 hoesje ontwerpen

De HTC One M9 heeft hetzelfde herkenbare ontwerp als zijn voorgangers. Ook dit toestel heeft een fraaie aluminium body. De PowerButton is verhuisd naar de zijkant van het apparaat, waar ook de rest van de knoppen zitten. De welbekende BoomSound speakers zitten aan de voorzijde, samen met de frontcam.

De luidsprekers zorgen voor een optimale geluidservaring, zeker nu HTC samenwerkt met Dolby. Het apparaat is uitgerust met een 5 inch full HD-scherm. Je kunt je toestel personaliseren met thema's, iets wat geheel nieuw is voor HTC. Maak jouw HTC One M9 nog persoonlijker. Bescherm je toestel met een zelfontworpen hoesje!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Kwetsbaar voor beschadigingen

Jouw toestel is al uitgerust met een stevig aluminium body. Toch zijn er een aantal punten waarop het kwetsbaar is voor beschadigingen. Door een flinke val kunnen barsten in je beeldscherm ontstaan. Krassen en andere gebruikssporen vallen duidelijk op in het aluminium body. Dit kun je tegengaan door een zelfontworpen hoesje voor je HTC One M9 aan te schaffen. De hoes is gemaakt van een stevig kunststof materiaal. Jij zorgt zelf voor de finishing touch, want je kunt je HTC One M9 hoes zelf ontwerpen.

Zelf een HTC One M9 hoesje ontwerpen

Jouw hoesje wordt uniek dankzij je eigen afbeeldingen, designs of quotes. Upload bijvoorbeeld je favoriete Facebook- of Instagramfoto's in de designertool. Of kies voor een zakelijke uitstraling met je eigen bedrijfslogo. Het ontwerpprogramma geeft zelf de beste afmetingen weer. Laat je inspireren door de designertips om nog meer uit je ontwerp te halen. De print op de hoes blijft lang mooi dankzij de geavanceerde afdruktechniek. Bestel je HTC One M9 hoesje op werkdagen voor 16:00 uur, dan versturen we 'm dezelfde dag nog!