HTC U12+ hoesje ontwerpen

Bestel nu je unieke HTC U12+ hoesje met foto. Loop niet langer rond met het standaard design van je telefoon, maar kies een hoesje dat perfect bij jouw stijl past. Kun je na het ontwerpen van je HTC telefoonhoesje niet meer wachten tot je hem in huis hebt. Bestel dan je hoesje voor 16:00 uur op een werkdag, dan wordt jouw unieke hoesje dezelfde dag nog gemaakt en verstuurd. Zo kun jij snel genieten van de perfecte bescherming voor je telefoon.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

HTC U12+ smartphonehoesjes ontwerpen

Ontwerp je eigen HTC U12+ hoesje. Kies zelf het design van je hoesje en val op. Het hoesje is speciaal voor deze telefoon gemaakt en heeft alle uitsparingen voor camera's en poorten. De perfecte pasvorm van de case zorgt ervoor dat jouw telefoon goed is beschermt tegen vallen, krassen en deuken. Doordat wij printen met de nieuwste technieken vervaagt jouw zelfgemaakte HTC smartphone hoesje niet. Ook niet na een langere tijd.

HTC U12+ hoesje maken met handige designtool

Maak zelf een uniek hoesje met foto en kies voor de meest stijlvolle bescherming voor je HTC U12+. Laat je creativiteit los en ontwerp een design dat helemaal bij jouw stijl past. Voeg je favoriete foto’s eenvoudig toe via Instagram, Facebook, je telefoon of je eigen bestanden. In onze handige designtool kun je gemakkelijk je foto’s bewerken of er een filter overheen plaatsen. Geen zin om lang te wachten op je hoesje? Bestel en betaal je HTC U12+ smartphone hoesje dan op een werkdag voor 16:00 uur en je case wordt dezelfde dag nog opgestuurd.