LG G3 hoesje ontwerpen

De LG G3 is uitgerust met een uniek staaltje techniek: Een QHD-scherm, voor een nog betere kleurenweergave. De dunne randen laten het haast lijken alsof de voorzijde van je telefoon alleen uit het scherm bestaat. Aan werkelijk alle details is gedacht.

Je toestel ligt super in de hand dankzij de gebogen achterkant. Daar zitten ook de bedieningsknoppen van je toestel zodat je er goed bij kunt. De Smart Notice is jouw persoonlijke assistent, die aanbevelingen doet op basis van je gebruik. Foto's krijgen een superscherpe beeldkwaliteit dankzij de Laser Auto Focus.

Dit apparaat, met zijn fantastische beeldscherm, mag gezien worden. Een ongelukkige val kan behoorlijke beschadigingen opleveren aan zowel de voor-als achterkant. Bescherm je LG G3, schaf een zelfontworpen hoesje aan.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Makkelijk bedienen

De hoes beschermt jouw toestel tegen krassen door scherpe voorwerpen. Ook vangt de case val- en stootschade op. Jouw hoesje zit strak om je apparaat heen. Toch blijf je je telefoon makkelijk bedienen. Bij een back case is de voorkant open gelaten, zodat je direct bij je schermt kunt.

Je hebt de keuze uit verschillende hoesjes. Zo kun je ervoor kiezen om de achterkant rondom te laten bedrukken. Maar je kunt je design natuurlijk ook alleen over de achterkant laten printen, zonder dat de randen worden meegenomen. Het is helemaal aan jou!

Ontwerp zelf een LG G3 hoesje

Jij ontwerpt zelf een LG G3 hoesje. Maak hem persoonlijk met je mooiste foto van je wereldreis, of ga voor retro met een van je Instagram foto's. Het ontwerpprogramma geeft je een voorproefje van het eindresultaat. De print vervaagt niet doordat de inkten goed doordringen in het materiaal van het hoesje. Jouw unieke case is snel in huis. Als je op werkdagen voor 16 uur bestelt, versturen we je order dezelfde dag nog!