LG G4 hoesje ontwerpen

De LG 4 is er in twee uitvoeringen, namelijk met een kunststof of lederen achterkant. Dit hippe toestel verdient de beste bescherming tegen krassen. Ontwerp zelf een hoesje met foto! Je gebruikt je smartphone dagelijks. Doordat je hem op een ruw oppervlak legt of vervoert met scherpe voorwerpen, ontstaan er al gauw kleine beschadigingen. Een flinke val kan zelfs leiden tot barsten in het scherm en in de behuizing. Het repareren van je toestel kost tijd en geld. Voorkom dit, maak vandaag nog een hoesje met print!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Eenvoudig bevestigen

De case is speciaal gemaakt voor jouw toestel. Het past precies om de LG 4 heen en het heeft uitsparingen voor de camera en poorten. Je kunt de hoes eenvoudig bevestigen en verwijderen, wat het verwisselen van de accu gemakkelijker maakt. Een back case heeft als extra voordeel dat de voorkant van het apparaat vrij blijft. Je bedient daardoor je telefoon met hetzelfde gemak als voorheen. Het zelfontworpen hoesje met foto is gemaakt van een duurzaam kunststof materiaal. Jij neemt je nieuwe toestel voortaan zorgeloos overal mee naartoe!

Ontwerp vandaag nog een LG 4 hoesje met print

Het is heel simpel om zelf een hoesje te ontwerpen. Selecteer je favoriete foto's designs of quotes vanaf je pc, smartphone of Social media profiel(en). De afbeeldingen hoeven niet van professionele kwaliteit te zijn. We kunnen elke resolutie aan. Laat je inspireren door de hoesjes op onze website en lees gerust de ontwerptips. Ontwerp vandaag nog jouw toffe hoesje met foto!