LG V30 (2017) hoesje maken

Op zoek naar een uniek LG V30 telefoonhoesje? Wacht niet langer en ontwerp er zelf één! Bij ons bepaal je helemaal zelf hoe jouw hoesje eruit komt te zien. Druk op "ontwerp nu" en je kan gelijk beginnen, alles is mogelijk om het LG V30 hoesje naar wens te maken. Wij produceren de hoesjes stuksgewijs, zodat jij verzekerd bent van het beste eindresultaat. Bij ons betaal je nooit verzendkosten!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Bescherm je LG V30 voor zorgeloos gebruik

Uiteraard wil je zo lang mogelijk van jouw smartphone genieten. Je gebruikt je deze dagelijks, of dat nu voor werk of privė-doeleinden is. Na verloop van tijd kunnen er sporen van gebruik of krassen ontstaan en een ongelukkige val betekent doorgaans nog grotere schade aan je kostbare LG V30. EGOsketch heeft ook voor dit toestel een hoesje, zodat je 'm voortaan zorgeloos in handen houdt.

Ontwerp je eigen LG V30 hoesje

Bij EGOsketch heb je de mogelijkheid om jouw unieke, persoonlijke LG V30 hoesje zelf te ontwerpen. Het werkt heel eenvoudig. Je kiest zelf een afbeelding, design of tekst die jij vindt passen bij jou en je smartphone. Ga je voor een zakelijke uitstraling door je bedrijfslogo te gebruiken? Of kies je liever voor een foto waar je bijzondere herinneringen aan hebt? Het kan allemaal, de keus is aan jou.

Foto's hoeven niet afkomstig te zijn van je computer. Ook jouw leukste Facebook- of Instagramfoto is geschikt als ontwerp. Tijdens het ontwerpen zie je live een preview van het eindresultaat. Bestel je LG V30 telefoonhoesje op werkdagen voor 16:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je hoesje dezelfde dag nog is verzonden.