Microsoft telefoonhoesje ontwerpen

Zelf een telefoonhoesje ontwerpen voor jouw Microsoft telefoon? Bij EGOsketch heb je in een handomdraai een unieke case gemaakt. Ontwerp nu een hoesje via onze online designtool. Het werkt eenvoudig: upload je favoriete foto vanaf je apparaat, of via Facebook of Instagram. Maak je Microsoft hoesje extra persoonlijk door een tekst toe te voegen. Ook voor bedrijven is een telefoonhoesje maken ideaal: upload in de designtool het logo en je creëert je eigen promotiemiddel. Bestel je telefoonhoesje met foto, logo of tekst op werkdagen voor 16:00 uur, dan valt de case de volgende dag al bij je op de deurmat. Verzendkosten rekenen we niet.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een telefoonhoesje maken dat jouw Microsoft telefoon beschermt

Ontwerp een case en geef een creatieve twist aan je Microsoft telefoon. Het telefoonhoesje met foto, tekst of logo is uniek en sluit perfect aan op jouw smaak. Fijn extra: de case zorgt voor optimale bescherming van jouw Microsoft smartphone. Het zelfontworpen telefoonhoesje wordt gemaakt van sterk materiaal. Dankzij de perfecte pasvorm van de case, wordt de voor-, zij- én achterkant van je telefoon beschermd. Ook het design op je case kan tegen een stootje. We gebruiken alleen de beste printtechnieken, waardoor de print slijtvast is.

Zelfontworpen Microsoft case gratis verzonden

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van jouw Microsoft telefoon. Start daarom vandaag nog met jouw eigen telefoonhoesje maken. Zodra je bestelling is geplaatst, gaat ons professionele productieteam direct voor je aan de slag. Dankzij onze geavanceerde printtechnieken komt je design perfect tot zijn recht. Ontwerp een case voor 16:00 uur en je telefoonhoesje valt de volgende dag nog op je deurmat. Of je nu een telefoonhoesje met foto, tekst of logo bestelt, we rekenen nooit verzendkosten. Klik hierboven op jouw type Microsoft telefoon en ontwerp een case!