Nokia hoesje ontwerpen

Maak jouw eigen hoesje voor jouw Nokia smartphone. Het merk Nokia heeft er altijd om bekend gestaan dat zij zeer goede telefoons produceren voor een redelijke prijs. Zowel de specificaties als de behuizing zijn uitstekend en hierdoor gaat een toestel van Nokia gemiddeld lang mee. Verleng de levensduur van jouw Nokia met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, zodat jij zo lang mogelijk van je smartphone kan genieten. Al onze hoesje kun je zelf ontwerpen. Ontwerp jouw eigen Nokia hoesje met foto, logo of ander ontwerp dat jij mooi vindt. Eén ding is zeker: jij bepaalt hoe het hoesje eruit komt te zien.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Zelf een Nokia hoesje maken

Je eigen Nokia telefoonhoesje maken is super eenvoudig in onze designertool. De telefoons van Nokia staan erom bekend dat ze onverwoestbaar zijn, maar wie zijn telefoon dagelijks intensief gebruikt weet dan ook dat het toch verstandig is om een geschikt hoesje aan te schaffen voor extra bescherming. Wat is er dan leuker dan een eigen Nokia hoesje maken? Al onze hoesjes kun je zelf ontwerpen. Onze geavanceerde printtechnieken zorgen ervoor dat de Nokia hoesjes in hoge kwaliteit bedrukt worden. Daardoor vervaagt de afdruk niet en blijven de kleuren stralend mooi op jouw zelfgemaakte telefoonhoesje.


Nokia hoesjes worden gratis verzonden

Kies het hoesje dat het best bij je past en ga direct aan de slag met het maken van je eigen Nokia hoesje. Maak gebruik van jouw favoriete foto’s en logo’s die jij gemakkelijk upload via je computer, Facebook en/of Instagram. Om het nog persoonlijker te maken kun je eventueel nog tekst toevoegen aan je design. Wij verzenden je Nokia telefoonhoesje altijd gratis.


Je kan je eigen Nokia hoesjes al maken vanaf €12,50 per stuk. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan produceren en verzenden wij jouw gepersonaliseerde telefoonhoesjes dezelfde dag nog!