Nokia 6 (2018) hoesje ontwerpen

Ontwerp een case voor jouw Nokia 6 (2018). Nooit meer een standaard hoesje om je telefoon, maar één die jij zelf hebt samengesteld. Een telefoonhoesje ontwerpen kan met alle designs. In onze designtool kun je heel eenvoudig een telefoonhoesje met foto, logo of illustratie maken. Start met het uploaden van je favoriete beeld. Hoe scherper de foto, des te mooier het resultaat. Maak je case extra persoonlijk en voeg een tekst toe aan je design, van je eigen naam tot een inspirerende quote. Ontwerp een case voor 16:00 uur, dan ontvang je hem de volgende dag nog thuis. We rekenen nooit verzendkosten.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Een telefoonhoesje maken dat jouw Nokia 6 (2018) beschermt

Een zelfontworpen telefoonhoesje heeft twee functies: het maakt je Nokia 6 persoonlijker én beschermt je telefoon. De case is opgebouwd uit sterk materiaal dat goed tegen een stootje kan. Het telefoonhoesje is niet breekbaar en heeft een perfecte pasvorm, zodat het de voor-, zij- en achterkant van jouw Nokia 6 beschermt. Natuurlijk is ook jouw design van hoge kwaliteit. Het telefoonhoesje met foto, logo of tekst wordt gedrukt met onze geavanceerde UV-printer. Deze zorgt voor heldere kleuren die niet vervagen. Ontwerp een case en geniet er extra lang van.

Ontwerp een case en betaal geen verzendkosten

Een telefoonhoesje maken doe je natuurlijk met aandacht. Daarom produceren wij met net zoveel liefde jouw zelfontworpen case. Ons productieteam staat klaar om jouw telefoonhoesje met foto, logo of tekst zo snel mogelijk te maken. Bestel je voor 16:00 uur? Dan valt jouw case zelfs de volgende dag bij je op de deurmat. Ontwerp een case bij EGOsketch en je bent verzekerend van een scherpe prijs. We doen er zelfs een schepje bovenop: elk telefoonhoesje met foto, logo of tekst wordt gratis thuisbezorgd. Zo kun je extra snel genieten van jouw zelfontworpen case en betaal je nooit te veel. Start dus nu met jouw telefoonhoesje ontwerpen!