Sony hoesjes ontwerpen

Sony wordt tegenwoordig in een adem genoemd met merken als Samsung en HTC. Met de Xperia Z-serie weet Sony hoge ogen te gooien bij een grote groep Android-liefhebbers. Niet alleen de high end smartphones, maar ook de tablets uit deze serie bevatten de beste technologie die de fabrikant maar kan bieden. Elk toestel is stof- en spatwaterdicht. Bovendien is de Z3 uitgerust met een extra krachtige batterij, en een andere behuizing.

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bescherm je Xperia toestel

De Xperia smartphones zijn niet alleen een lust voor het oog, ze worden ook nog eens intensief gebruikt. Er zijn talloze apps te downloaden om nog meer plezier van je gadget te hebben. Een ongelukkige val heeft lelijke krassen, of zelfs barsten in het scherm tot gevolg. Daarom rust je jouw Xperia toestel uit met een case, die je zelf ontwerpt. Er zijn verschillende hoesjes beschikbaar, die je apparaat krasvrij houden. Het mooiste is, dat jij het ontwerp van je case aanpast aan jouw wensen.

Ontwerp zelf je Xperia hoesje

Je wilt zo lang mogelijk genieten van je toffe, en snelle Xperia toestel. Ontwerp daarom nu jouw persoonlijke Sony Xperia hoesje. Jouw case wordt persoonlijk en uniek, omdat je de mogelijkheid krijgt om zelf afbeeldingen, design, of tekst te uploaden. Maak je hoesje zo opvallend mogelijk, door te kiezen voor een foto of quote die je onlangs op Facebook hebt geplaatst. Ga voor een nog mooier effect door te kiezen voor een Instagramfoto, met filter. Ook deze afbeeldingen komen perfect op jouw zelfontworpen hoesje terecht. Bestel jouw case op werkdagen voor 16.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je hoesje dezelfde dag wordt verzonden!