Sony Xperia Z2 hoesje ontwerpen

Aan de Sony Xperia Z2 is flink gesleuteld. Dit toestel heeft namelijk een betere schermkwaliteit en accuduur dan de vorige toestellen uit de Z-serie. De luidsprekers zijn verplaatst, er zit er een aan de boven- en aan de onderkant van het apparaat. Het formaat van het scherm ging van 5 inch naar 5,2 inch. Daardoor is de Xperia Z2 wel langer geworden, maar niet breder. De batterij gaat met gemak een dag mee bij normaal gebruik. Vind je dat niet genoeg, dan zitten er features op die de accuduur nog eens extra verlengen. De behuizing is met zijn glazen achterkant extra kwetsbaar. Bescherm je telefoon daarom met een zelfontworpen hoesje!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Kies een case

Jouw zelfontworpen Sony Xperia Z2 hoesje biedt bescherming tegen krassen, vallen of stoten. De hoes is gemaakt van een kunststof materiaal dat lang mee gaat. Hierdoor neem jij je telefoon voortaan zorgeloos mee in je tas of zak. Je hebt de keuze uit verschillende cases. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar waarbij de achterkant rondom bedrukt is. De print loopt dan door tot en met de randen van de hoes. De case heeft precies de juiste uitsparingen voor jouw toestel. Daardoor zal hij altijd perfect passen. Hij mist alleen de finishing touch: jouw unieke ontwerp!

Ontwerp zelf je Sony Xperia Z2 hoesje

Jij bent de designer van je Sony Xperia Z2 hoesje. Kies uit jouw favoriete afbeeldingen, quotes of designs. Geef je hoes een retro uitstraling met je Instagramfoto's. Ook dat is mogelijk, want je foto's hoeven niet van professionele kwaliteit te zijn. Wij kunnen elke resolutie aan. Je stelt je ontwerp samen in de designertool. Daarin zie je een preview van het eindresultaat. Klaar met ontwerpen? Verstuur dan gauw jouw bestelling. Plaats je order op werkdagen voor 16:00 uur, dan versturen we je hoes dezelfde dag nog!