Sony Xperia Z3 hoesje ontwerpen

Hoewel grote toestellen momenteel erg in trek zijn, kwam Sony in oktober met een kleinere variant van de Xperia Z3. De Sony Xperia Z3 Compact wordt door kenners geprezen om zijn snelheid en lange accuduur. Voorkom dat jouw super gadget beschadigt, schaf een back case of Flip cover aan!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Stevige back case en Flip cover

Het stevige hoesje zit strak om jouw toestel heen. Daardoor wordt de achterkant en eventueel het scherm van je Xperia Z3 Compact vrij gehouden van krassen, stoten of andere gebruikssporen. Dat maakt de kans op beschadiging door muntgeld, pinpassen of sleutels miniem.

Zelf je Xperia Z3 Compact hoesje ontwerpen

Een groepsfoto met jouw vrienden of andere speciale momenten kunnen nu geprint worden op jouw zelfontworpen Xperia Z3 Compact back case of Flip cover. Bij de back case wordt de achterkant van het hoesje bedrukt, de zijkanten blijven vrij. Bij de Flip cover wordt de flap aan de voorkant bedrukt met jouw ontwerp. De inkt dringt diep door in het materiaal van de case. Hierdoor blijft de print lang mooi. Bestel jouw Xperia Z3 Compact case of Flip cover vandaag voor 16.00 uur, dan versturen wij hem dezelfde dag nog!