Sony Xperia Z3 hoesje ontwerpen

Sony lanceert in een razend tempo nieuwe high end smartphones. Niet alleen aan het begin van het jaar, maar ook na de zomer brengt het merk een nieuw toestel uit. In september was het de beurt aan de Sony Xperia Z3. Door de korte tijd tussen de releases, zijn de verschillen in de toestellen niet erg groot. Aan de behuizing is wel het nodige veranderd. Doordat de randen nu mooi rond aflopen, houd je je apparaat veel makkelijker vast. Ook dit toestel uit de Xperia-Z serie is waterdicht en stofbestendig.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Bescherm jouw Sony Xperia Z3

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van jouw luxe smartphone genieten. Je gebruikt je apparaat dagelijks, of dat nu voor werk of privė-doeleinden is. Na verloop van tijd kunnen er sporen van gebruik of krassen ontstaan. Een ongelukkige val betekent doorgaans nog grotere schade aan het gadget. EGOsketch heeft ook voor dit toestel een hoesje, zodat je 'm voortaan zorgeloos in je hand houdt.

Ontwerp je eigen Sony Xperia Z3 hoesje

Iedereen kent het wel: het blije gevoel na een goede aankoop. Bij EGOsketch kun je daar nog een schep bovenop doen. Wij bieden je de mogelijkheid om jouw unieke, persoonlijke Sony Xperia Z3 hoesje te ontwerpen. Het werkt heel eenvoudig. Je kiest zelf een afbeelding, design of tekst die jij vindt passen bij jou en je gadget. Ga voor een zakelijke uitstraling door je bedrijfslogo te gebruiken. Of kies voor een foto waar je bijzondere herinneringen aan hebt.

Foto's hoeven niet per se afkomstig te zijn van een digitale camera. Ook jouw leukste Facebook- of Instagramfoto is geschikt als ontwerp. Je krijgt voor het plaatsen van je bestelling een preview van het eindresultaat. Bestel hem op werkdagen voor 16:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je hoesje dezelfde dag is verzonden.