Sony Xperia Z3 Plus hoesje ontwerpen

Sony maakt er een sport van om toestellen vlak na elkaar uit te brengen. Nu de Sony Xperia Z3+. Het toestel biedt maar liefst 32 GB geheugen voor al je media. Je foto's en video's gaan nog meer spreken door de QHD-resolutie. De camera is flink verbeterd. Er zit een sensor op die meer licht doorlaat. Ook dit apparaat uit de Sony Xperia-serie is uitgerust met een stof- en waterdichte behuizing. Je toestel blijft langer mooi als je kiest voor een zelfontworpen Sony Xperia Z3+ hoesje!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Slechts enkele millimeters dik

Je toestel kan blijvende schade oplopen na een val. Je voorkomt dit door een hoesje aan te schaffen voor jouw Sony Xperia Z3+. Een hoesje beschermt je telefoon tegen krassen, stoten en andere sporen van gebruik. Onze hoesjes zijn speciaal ontworpen voor jouw toestel. Ze passen perfect om je telefoon en zijn slechts enkele millimeters dik. Jij bepaalt zelf hoe jouw hoesje er uit ziet. Begin met het ontwerpen van jouw unieke Sony Xperia Z3+ hoesje!

Zelf een Sony Xperia Z3+ hoesje ontwerpen

Jij kunt zelf een Sony Xperia Z3+ hoesje ontwerpen. Ga voor je mooiste Facebook- of Instagramfoto's. Of houd het zakelijk en bedrukt je hoes met je bedrijfslogo. Upload je afbeeldingen, quotes of design in de designertool. Je hoesje blijft lang mooi dankzij onze geavanceerde afdruktechniek. Bestel op werkdagen voor 16:00 uur, dan versturen we 'm dezelfde dag nog!