Sony Xperia Z5 Compact hoesje ontwerpen

Maak van jouw Sony Xperia Z5 Compact een blijvertje. Ontwerp een Z5 Compact hoesje met print. Dit zorgt niet alleen voor een nieuw uiterlijk, maar ook voor bescherming tegen krasjes. Je wilt je smartphone het liefst aan iedereen laten zien. Doordat je telefoon meegaat in je tas, zak of op een ruw oppervlak ligt, ontstaan al gauw beschadigingen. En dat is zonde van zo'n luxe toestel. Maak daarom gauw een Sony Xperia Z5 Compact hoesje met foto. Kies uit een back case of een wallet case.

Heb je genoeg aan bescherming aan de achterzijde, kies dan voor een back case. Het beeldscherm blijft vrij, voor een vertrouwd gebruiksgemak. Neem het zekere voor het onzekere met de wallet case. Dit hoesje zit om je hele toestel heen. Het is gemakkelijk te openen en biedt extra ruimte voor passen en kleingeld.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Speciaal ontworpen voor de Z5 Compact

De hoesjes worden gemaakt van stevige materialen, die krasjes tegengaan. De inkten dringen diep door in het materiaal, waardoor je nog langer plezier hebt van je case. De hoesjes zijn speciaal ontworpen voor de Sony Xperia Z5 Compact. Ze passen dus altijd! Het bevestigen van je case doe je binnen enkele seconden.

Upload een foto voor op het Sony Xperia Z5 Compact hoesje

Stel jouw ontwerp samen in de designertool. Upload een foto die jij op het hoesje vindt horen. Foto's kunnen afkomstig zijn van je pc, smartphone of Social media profiel(en). We kunnen elke resolutie aan. Ook zie je in het ontwerpprogramma wanneer je foto het beste naar voren komt. Je kunt je ontwerp zo vaak aanpassen als je wilt.