Bestellen

estellen via EGOsketch is niet moeilijk. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je vragen hebt over hoe wij het bestellen, betalen en verzenden afhandelen.

Mochten er na het lezen van dit artikel alsnog onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op via de contact-knop rechts in beeld.

Hoe werkt het bestellen

Nadat je in onze design tool je ontwerp hebt gemaakt en op de knop 'bestel' klikt, kom je in het winkelmandje terecht. Hier kun je eventueel het aantal te bestellen producten aanpassen. (Wil je meer tips over het maken van jouw ontwerp? Dat lees je hier!)

Afrekenen van je bestelling

Het betalen van je bestelling kan op verschillende manieren. Tijdens het afrekenen krijg je de mogelijkheid uit een van de methoden te kiezen. Wij ondersteunen als betaalmethoden:

iDeal logo

iDeal betalen via uw eigen bank

Met iDeal betaal je via de betaalomgeving van je eigen bank. Als je bijvoorbeeld een rekening bij ABN AMRO hebt, kom je vanuit ons afrekenproces via een beveiligde verbinding bij internetbankieren van ABN AMRO terecht. Je eigen bank handelt vervolgens de betaling af waarna je weer terugkomt bij ons op de website.

PayPal logo

PayPal

Via PayPal betaal je veilig en snel. Betalen gaat met een e-mailadres en een wachtwoord, je hoeft dus niet je bank- of creditcardgegevens in te voeren. Deze betaalmethode is enorm in opkomst en is met een transactievolume van 92 miljard dollar in 2010 een betrouwbare partner.

Bancontact Mistercash logo

Bancontact Mistercash

Bancontact Mistercash zorgt al sinds 1989 voor gemakkelijk elektronisch betalen voor Belgische klanten. Wij ondersteunen transacties met Bancontact Mistercash, zodat je gemakkelijk met jouw eigen bankgegevens een betaling bij ons online kunt verrichtten.

Mastercard logo

Mastercard

Met jouw Mastercard creditcard kun je eenvoudig bij ons een betaling verrichten. Vul jouw kaartgegevens in en de bestelling kan geplaatst worden. Uiteraard gaat alles via een beveiligde verbinding en komen de kaartgegevens nooit bij ons of derden, die niets met het betalingsverkeer te maken hebben, terecht.

Visa logo

Visa

Met jouw Visa creditcard kun je eenvoudig bij ons een betaling verrichten. Vul jouw kaartgegevens in en de bestelling kan geplaatst worden. Uiteraard gaat alles via een beveiligde verbinding en komen de kaartgegevens nooit bij ons of derden, die niets met het betalingsverkeer te maken hebben, terecht.

Ontwerp een telefoonhoesje en betaal na ontvangst
Betaal na ontvangst

Eerst zien, dan betalen? Ga voor de optie ‘Betaal na ontvangst’. Ontwerp een case en betaal pas als jouw bestelling thuisbezorgd is. Na ontvangst krijg je een e-mail met daarin het betaalverzoek. Klik op de link en kies voor iDEAL of bankoverboeking om de betaling direct te voltooien.

Je bestelling snel thuisbezorgd

Wij bezorgen je Sleeve of iPad case via pakketpost, met een traceercode van PostNL. Telefooncases worden met de normale post geleverd. Bestellingen binnen Nederland worden binnen 1-2 werkdagen bij je thuis afgeleverd, bestellingen vanuit België binnen 2-4 werkdagen. De transittijden gelden vanaf het moment dat de status van je bestelling is veranderd in 'Verzonden'. Vanaf dit moment hebben wij uw bestelling overgedragen aan de bezorger en hebben wij geen controle meer over de afhandeling. Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat de transittijden ook daadwerkelijk worden nagekomen, maar in 99% van de gevallen gaat dit goed.

Wij verzenden je EGOsketch altijd in een stevige nette verpakking, zo weet je zeker dat je product niet zal beschadigen tijdens het vervoer.

Je EGOsketch bestelling thuisbezorgd

 

Verzendkosten

We zijn niet zo moeilijk, iedereen is hetzelfde dus iedereen betaalt hetzelfde. Alle orders worden gratis verzonden, wereldwijd!