Privacyverklaring van Invition

22 mei 2018

EGOsketch is een merk van Invition en ingeschreven bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 37147625.

Bij onze gegevensverwerking houden wij ons aan de eisen die de Nederlandse en Europese privacywetgeving hieraan stellen. Dit betekent dat we:

  • Duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze Privacyverklaring.
  • Onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden.
  • U eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist.
  • Passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dit ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken.
  • Uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te wijzigen of te verwijderen.
  • Invition is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze Privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en met welk doel wij dit doen. Wij raden u aan deze Privacyverklaring zorgvuldig te lezen.

    Contactformulier

    U kunt ons contactformulier gebruiken om vragen te stellen of verzoeken in te dienen. Hiervoor gebruiken we uw e-mailadres, naam en adresgegevens. Wij hebben deze gegevens nodig, vanwege onze overeenkomst met u. We slaan deze informatie op totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Dit doen wij om eenvoudig toegang te kunnen krijgen tot uw gegevens (voor het geval u aanvullende vragen heeft) en om onze klantenservice te verbeteren.

    Afhandeling bestelling

    We gebruiken uw persoonlijke gegevens bij het afhandelen van uw bestelling. We delen uw gegevens met de bezorgdienst om uw bestelling te laten bezorgen. Ook kunnen we informatie over uw betaling verkrijgen via uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken we uw betalingsgegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, naam en adresgegevens. Wij doen dit op basis van toestemming. We bewaren deze informatie totdat uw bestelling is voltooid en zeven jaar daarna (de wettelijke bewaartermijn).

    Gegevens verstrekken aan derden

    We werken samen met andere organisaties die uw persoonlijke gegevens kunnen ontvangen. Om uw bestelling af te handelen, werken we samen met:

  • Onze bezorgpartners: PostNL, GLS, B2C Europe, UPS, MyParcel.
  • Onze betalingsdienstaanbieder: MultiSafePay.
  • Onze administratiepartners: ExactOnline, Dealer4Dealer.
  • Toegang tot onze portal

    Binnen onze portal heeft u toegang tot een beheeromgeving, waar u gegevens kunt instellen, opgeven of wijzigen.
    We gebruiken hiervoor uw e-mailadres, factuuradres, naam, adresgegevens en telefoonnummer. Wij doen dit op basis van uw toestemming. We slaan deze informatie op totdat onze services aan u zijn beëindigd.
    U kunt ook als gast een bestelling plaatsen. Alleen de gegevens die nodig zijn voor het verwerken van de bestelling worden opgeslagen. De hierboven genoemde functionaliteit is niet beschikbaar.

    Registratie

    Voor bepaalde functies van onze service moet u zich vooraf registreren. U geeft bepaalde informatie over uzelf op en kiest een gebruikersnaam en wachtwoord voor het account dat we voor u aanmaken.
    We gebruiken hiervoor uw naam, adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. We doen dit op basis van uw toestemming. We slaan deze informatie op totdat u uw account sluit.
    We bewaren deze gegevens, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer u onze website bezoekt. Daarnaast gebruiken we deze gegevens om contact met u op te nemen in verband met de uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling. Ook kunnen we hiermee een overzicht van de producten en diensten bieden die u bij ons heeft gekocht.

    Promotie

    Behalve met advertenties op de website kunnen wij u via de volgende communicatiemiddelen informeren over nieuwe producten of diensten:

  • E-mail.
  • Social media.
  • U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen deze promotionele communicatie. Op social media kunt u ons blokkeren. U kunt ons ook informeren via uw account of per e-mail op de hoogte stellen.

    Publicatie

    We publiceren nooit uw klantgegevens.

    Advertenties

    Onze webshop toont generieke advertenties. We verzamelen hiervoor geen persoonlijke gegevens, dus we weten niet of u deze advertenties interessant vindt of niet.

    Gegevens verstrekken aan derden

    Met uitzondering van de hierboven genoemde partijen, verstrekken wij onder geen beding uw persoonlijke gegevens aan andere bedrijven of organisaties, tenzij dit wettelijk is vereist (bijvoorbeeld wanneer de politie toegang vereist tot persoonlijke gegevens in geval van een vermeend misdrijf).

    Statistieken

    We houden statistieken bij over het gebruik van onze webshop.

    Cookies

    Onze webshop maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden waarin we informatie kunnen opslaan, zodat u die informatie niet opnieuw hoeft in te vullen. We kunnen ze ook gebruiken om te zien of u ons opnieuw bezoekt. De eerste keer dat u onze webshop bezoekt, tonen we een uitleg over onze cookies en vragen we om uw toestemming voor het gebruik van deze cookies.
    U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browserinstelling, maar sommige delen van onze website werken daardoor mogelijk niet optimaal.
    We hebben afspraken gemaakt met andere partijen die cookies plaatsen via onze website. Desondanks kunnen we niet volledig controleren wat zij doen met hun cookies, dus raadpleeg ook hun privacyverklaringen.

    Google Analytics

    We gebruiken Google Analytics om bezoek op onze website bij te houden en om rapporten te verkrijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. We hebben de gegevensverwerkingsovereenkomst van Google geaccepteerd. We staan ​​niet toe dat Google informatie gebruikt die is verkregen door Analytics voor andere Google-services en we anonimiseren de IP-adressen.

    Veiligheid

    We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeoorloofde toegang tot persoonlijke gegevens te verminderen. We nemen met name de volgende maatregelen:

  • We vereisen het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot persoonlijke gegevens. 
  • We beveiligen de toegang tot de systemen waarin de persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
  • We maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) om bij het invoeren van uw persoonlijke gegevens alle informatie tussen u en onze website te coderen.
  • Functionaris Gegevensbescherming

    We hebben een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor privacyaangelegenheden binnen onze organisatie. Onze Functionaris Gegevensbescherming is Mike Sies en is voor al uw vragen en verzoeken bereikbaar via e-mail  of telefoon (072 - 737 0274).

    Wijzigingen in deze Privacyverklaring

    We behouden ons het recht voor om de Privacyverklaring te wijzigen. We raden u aan deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

    Inzien en wijziging van uw gegevens

    U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons privacybeleid of uw persoonlijke gegevens wilt bekijken, wijzigen of verwijderen. U heeft de volgende rechten:

  • Geïnformeerd worden over welke persoonlijke gegevens we hebben en waar we deze voor gebruiken.
  • Inzien van de persoonlijke gegevens die wij van u bewaren.
  • Onjuiste gegevens laten corrigeren.
  • Verzoeken om verouderde persoonlijke gegevens te verwijderen.
  • Uw toestemming intrekken.
  • Bezwaar aantekenen tegen bepaalde toepassingen.
  • Let erop dat u altijd duidelijk vermeld wie u bent, zodat we kunnen garanderen dat we niet de gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

    Klachten

    Als u denkt dat we u niet op de juiste manier helpen, heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Contactinformatie

    Invition
    Otterkoog 7
    1822BW Alkmaar
    info@invition.nl