Retourneren

Je heb verschillende rechten en plichten als het gaat om het retourneren van producten en garantie op je aankoop. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de onderstaande uitleg, kun je contact met ons opnemen.

Herroepingsrecht

Aangezien de producten van EGOsketch custom-made zijn, geldt er geen afkoelingsperiode. Dit betekent dat je nadat wij de bestelling hebben geaccepteerd, niet meer kunt annuleren. Dit is door de Nederlandse wetgever bepaald en staat verder beschreven in onze algemene voorwaarden.

Garantie

Op de producten van EGOsketch zit zes maanden garantie op fabricagefouten. Mocht een product niet deugdelijk zijn, kun je contact opnemen met EGOsketch. Wij geven geen garantie op gebruikersschade, andere schade en problemen met de producten van EGOsketch die door jezelf veroorzaakt zijn. Wij kunnen je verzoeken meer informatie en/of afbeeldingen naar ons toe te sturen.

Je moet het product onder vermelding van het retournummer terugsturen naar EGOsketch om eventueel garantie te verkrijgen. Nadat wij het product hebben ontvangen komen we binnen twee werkdagen met een antwoord bij je terug. Indien de schade veroorzaakt blijkt te zijn door fabricagefouten die binnen zes maanden aan het licht gekomen zijn, sturen wij je gratis een nieuw product toe. De kosten voor het retour sturen van producten zijn voor eigen rekening.

Indienen garantieaanvraag

Mocht je product beschadigd zijn en je wilt aanspraak maken op de fabrieksgarantie, neem dan éérst contact met ons op via de contactpagina. Wij beoordelen vervolgens de geldigheid van de garantie. Mocht het een fabricagefout zijn, krijg je van ons de informatie om het verder af te handelen.