Samsung Galaxy A3 (2015) hoesje ontwerpen

Ook Samsung heeft de weg naar aluminium behuizingen gevonden. De Samsung Galaxy A3 (2015) is een van de toestellen met een andere behuizing dan we van de smartphonefabrikant gewend zijn. Het apparaat heeft niet de texturen van zijn voorganger, waardoor het geheel strakker oogt. Kleuren komen goed tot hun recht dankzij het 4,5 inch Super Amoled scherm. Het Adaptive Display en de audio passen zich bovendien aan aan je omgeving. Dankzij de Ultra Power Saving modus kun je voorkomen dat je met een lege batterij te maken krijgt. Geniet langer van je Samsung Galaxy A3 (2015), ontwerp zelf een hoesje!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Voorkom beschadigingen

Een kras is zo gemaakt als het apparaat in aanraking komt met sleutels, passen of muntgeld. Door een val kunnen er zelfs barsten in de behuizing of in het scherm ontstaan. Een hoesje beschermt je nieuwe telefoon tegen beschadigingen door krassen, stoten of vallen. Het zit strak om je toestel heen en is maar een paar millimeter dik. Je smartphone blijft zo compact en lichtgewicht. De finishing touch voor dit hoesje is natuurlijk jouw eigen ontwerp!

Ontwerp zelf een Samsung Galaxy A3 (2015) hoesje

Jouw nieuwe aanwinst blijft langer mooi dankzij een zelfontworpen Samsung Galaxy A3 (2015) hoesje. Verzamel je mooiste foto's, designs of quotes in het ontwerpprogramma. Het maakt niet uit of je foto's van professionele kwaliteit zijn. Wij kunnen elke resolutie aan. De designertool geeft de beste afmetingen voor je ontwerp weer. Je zit dus vooraf wat de beste afdrukkwaliteit van je hoesje is. Ontwerp nu jouw Samsung Galaxy A3 (2015) hoesje. Bestel op werkdagen voor 16:00 uur, dan versturen we je case dezelfde dag nog!