Samsung Galaxy Note 4 hoesje ontwerpen

De Samsung Galaxy Note 4 biedt alle gemakken en luxe van zijn voorgangers. Toch is er een en ander aan deze luxe phablet verbeterd om de aanschaf van dit gadget nog aantrekkelijker te maken. Zo is de behuizing nu grotendeels van een licht, maar stevig metaal gemaakt. Alleen de achterkant is zacht, zodat het apparaat beter in de hand ligt. De resolutie van het display ging van HD naar QHD, wat momenteel nog vrij uniek is op de smartphone markt. De nieuwste aanwinst van Samsung is verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Bescherm jouw gloednieuwe Samsung Galaxy Note 4

Jouw nieuwe apparaat is al voorzien van een stevige behuizing. Toch is dat niet voldoende om 'm vrij te houden van lichte beschadigingen. Een smartphone is er om dagelijks te gebruiken, en na verloop van tijd ontstaan er sporen of krassen. Bijvoorbeeld doordat je hem in je tas meeneemt, waar je telefoon mogelijk in contact komt met ritsen of pasjes. EGOsketch heeft verschillende typen hoesjes, waarmee je jouw Samsung Galaxy Note 4 beschermt.

Ontwerp je eigen Samsung Galaxy Note 4 hoesje

Je bent natuurlijk de supertrotse eigenaar van dit nieuwe, snellere en mooiere toestel. Door een persoonlijk Samsung Galaxy Note 4 hoesje te ontwerpen, heb je nog langer plezier van je aankoop. Het is niet moeilijk om je hoes te voorzien van een persoonlijke touch. Kies zelf een afbeelding, design of tekst die bij jou en je apparaat past. Voorzie hem van nog meer kleur, of een quote die jou op het lijf geschreven is.

Omdat bij EGOsketch iedereen een hoes kan ontwerpen, hoeven je foto's niet van professionele kwaliteit te zijn. Facebook- en Instagramfoto's kunnen ook op jouw hoes gedrukt worden. Je ziet voor het plaatsen van je bestelling altijd een preview van het eindresultaat. Bestel hem op werkdagen voor 16 uur, dan zorgen wij ervoor dat je hoesje dezelfde dag is verzonden.