Samsung Galaxy Note Edge hoesje ontwerpen

De Samsung Galaxy Note Edge is een premium toestel dat gezien mag worden. De luxe behuizing is echter wel kwetsbaar voor krassen en barsten. Wees dit voor, ontwerp een hoesje met print! Je voorkomt hiermee beschadigingen en je geeft je toestel een nieuw jasje. Dagelijks gebruik en ruwe oppervlakken kunnen krassen veroorzaken. Het repareren van je telefoon of je scherm is kostbaar. Maak vandaag nog een hoesje voor je toestel. Ontwerpen is helemaal niet moeilijk, kies een van je mooiste foto’s!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Stevig kunststof

Je ontwerp wordt geprint op een stevig kunststof hoesje. De case is speciaal ontworpen voor het toestel. Daardoor past het altijd. Het hoesje is gemakkelijk te bevestigen aan jouw Samsung Galaxy Note Edge. Het geheel zal strak om het apparaat heen zitten. Hierdoor ben jij verzekerd van een perfecte bescherming van jouw luxe smartphone. In een paar simpele stappen heb jij een hoesje met print.

Ontwerp een Samsung Galaxy Note Edge hoesje

Stel een ontwerp samen in de designertool. Naast foto's kun je ook teksten of een design invoegen. Je plaatst je ontwerp op de hoes. Het programma geeft de beste kwaliteit aan. Pas je ontwerp zo vaak aan als je wilt. Upload foto's vanaf je pc, smartphone of Social media profiel(en). De inkten dringen diep door in het materiaal van jouw hoesje. Hierdoor vervaagt je ontwerp niet. Maak vandaag nog jouw hoesje met foto!