Samsung Galaxy A7 (2015) hoesje ontwerpen

Ontwerp vandaag nog een hoesje voor jouw Samsung Galaxy A7 (2015)! In de metalen behuizing ontstaan al snel krassen. Voorkom dit, ontwerp een hoesje met print. De case beschermt tegen schade die ontstaat door krassen, stoten en vallen. Je dunne en lichtgewicht toestel krijgt ook nog eens een ander uiterlijk dankzij het unieke ontwerp van jouw case. Het repareren van je apparaat of het scherm kost tijd en is vaak erg kostbaar. Jouw telefoon blijft een stuk langer mooi als je hem beschermt met een case. Wacht niet langer en ontwerp vandaag nog een hoesje met print!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Gemakkelijk bevestigen

Je bevestigt de hoes gemakkelijk aan jouw toestel. De case is speciaal ontworpen voor jouw type smartphone. Hij is uitgerust met de juiste uitsparingen voor de poorten. Het hoesje is maar een paar millimeter dik. Hierdoor blijft je Samsung makkelijk mee te nemen. Kies bijvoorbeeld uit een hoes waarbij de achterzijde bedrukt is. Jouw print wordt het middelpunt van de belangstelling, doordat hij precies tot de randen loopt.

Kies jouw foto's

Upload vandaag nog jouw ontwerp! Kies de beste foto's, quotes of designs uit in het ontwerpprogramma en plaats alles op de hoes. Je kunt je ontwerp net zo lang aanpassen totdat je tevreden bent. De foto's hoeven niet van professionele kwaliteit te zijn. Ook jouw Facebook- en Instagramfoto's zijn geschikt. De kleuren van de hoes blijven lang mooi, dankzij onze geavanceerde afdruktechniek. De inkten dringen diep door in het materiaal.