Samsung Galaxy A8 hoesje ontwerpen

Ontwerp zelf een hoesje voor je Samsung Galaxy A8. Zo heb je langer plezier van het dunste Samsung toestel tot nu toe. Bovendien krijgt jouw smartphone een heuse metamorfose. Hij wordt namelijk uitgerust met jouw ontwerp! De Samsung Galaxy A8 heeft een extra luxe uitstraling gekregen door de metalen behuizing.

Helaas zijn krasjes op dit materiaal snel zichtbaar. Ook het beeldscherm, dat toch zo'n driekwart van de voorkant beslaat, is kwetsbaar voor barsten. Het kost zowel tijd als geld om je toestel te herstellen. Voorkom dit, maak vandaag nog een Galaxy A8 hoesje met foto!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Stevige hoesjes

Onze hoesjes beschermen jouw Samsung Galaxy A8 tegen kras- of valschade. Ze worden gemaakt van een stevig kunststof materiaal. Toch is de case maar enkele millimeters dik, waardoor jouw smartphone nog net zo slank is als voorheen! Je bevestigt de hoes in enkele seconden aan je telefoon. De case is speciaal gemaakt voor jouw A8, dus hij past altijd! Aan uitsparingen voor de poorten en camera’s is gedacht.

Maak een Galaxy A8 hoesje met print

Jij bent binnenkort de eigenaar van een hippe en unieke case. Maak een hoesje met print met behulp van onze designertool. Upload een foto vanaf je pc, smartphone of Social media profiel(en). Het hoeft geen professionele beeldkwaliteit te zijn, we kunnen elke resolutie aan.

Het ontwerpprogramma geeft de beste afmetingen voor jouw ontwerp weer. Je kunt het zo vaak aanpassen als je wilt. Jouw print blijft lang mooi dankzij onze geavanceerde printtechniek. Hierdoor dringen inkten diep door in het materiaal van de Samsung Galaxy A8 hoes.