Samsung Galaxy Alpha hoesje ontwerpen

De supersmalle Samsung Galaxy Alpha onderscheidt zich duidelijk van andere Samsung toestellen. Het apparaat heeft een aluminium rand, die direct een luxe uitstraling geeft. Hij heeft een breedte van slechts 4,7 inch. In de praktijk betekent dat dat jij hem makkelijker met een hand bedient. De camera is zoals je van Samsung gewend bent: 12 megapixel, voor fraaie foto's. De isocell-sensor uit de Galaxy S5 is wederom aanwezig. Qua software doet deze Samsung variant alles wat je van Android mag verwachten. Jouw aankoop gaat nog langer mee met een zelfontworpen Samsung Galaxy Alpha hoesje!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Dunner, luxer en mooier

Smartphones worden dunner, luxer en mooier. Ze worden daarmee ook kwetsbaar voor schade door krassen, vallen of stoten. Zonde van jouw nieuwe aankoop. Je beschermt je telefoon met een hoesje van EGOsketch. Onze cases zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal. Het is slechts enkele millimeters dik, maar biedt toch de juiste bescherming tegen ontsierende beschadigingen.

Voor de Samsung Galaxy Alpha zijn verschillende hoesjes verkrijgbaar. Zo is er een case die aan de achterkant rondom bedrukt is. De print loopt dus door tot en met de randen van het toestel. Of kies voor een back case, waarbij de randen niet bedrukt zijn. Bij beide hoesjes blijft de voorzijde van je toestel vrij, waardoor je het makkelijk blijft bedienen.

Zelf een Samsung Galaxy Alpha hoesje ontwerpen

Jij bepaalt zelf hoe je Samsung Galaxy Alpha hoesje er uit ziet. Bij ons kies je namelijk zelf voor een afbeelding, quote of design. Ga voor levendige kleuren, waardoor je toestel nog meer opvalt. Of laat je hoes bedrukken met je bedrijfslogo. Kleuren blijven helder en vervagen niet, dankzij onze hoogwaardige afdruktechniek. Bestel je hoesje op werkdagen voor 16:00 uur, dan versturen we hem dezelfde dag nog!