Samsung Galaxy J1 hoesje ontwerpen

Krasjes in de behuizing of op het scherm van je smartphone zijn zo gemaakt. Je telefoon komt dagelijks in aanraking met scherpe voorwerpen als sleutels of ritsen. Het repareren van beschadigingen is helaas kostbaar. Je kunt schade voor zijn, ontwerp een hoesje met foto. Zo is je Galaxy J1 optimaal beschermd tegen krassen. Bovendien is jouw case uniek, omdat je zelf een afbeelding kiest. Ontwerp binnen vijf minuten jouw hoesje met print! Je smartphone zal je dankbaar zijn.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Galaxy J1 hoesje past altijd

Je hoesje past altijd om je smartphone heen. De case is namelijk speciaal ontworpen voor jouw toestel. Ook aan de uitsparingen is gedacht, waardoor je de telefoon blijft bedienen zoals je gewend bent. Het hoesje is slechts een paar millimeter dik. Zo blijft je Samsung Galaxy J1 lichtgewicht en dun. Je ontwerpt jouw hoesje met foto in slechts een paar stappen.

Maak een Galaxy J1 hoesje met print

Voor jouw case is maar een ding nodig, en dat is je favoriete foto! Je kunt je foto ('s) uploaden vanaf je pc, computer of Social media profiel(en). Het maakt niet uit of de foto's van professionele kwaliteit zijn, we kunnen elke resolutie aan. Je plaatst alles vervolgens op de hoes. Wil je inspiratie, check dan de voorbeelden op onze site of lees de designertips. Je ontwerp blijft lang mooi doordat de inkten diep in het materiaal van de hoes doordringen.