Samsung Galaxy S4 hoesje ontwerpen

Let op, case past niet om de Samsung Galaxy S4 Black Edition

De Samsung Galaxy S4 is uitgerust met een dunnere behuizing dan zijn voorganger, de S III. Het scherm geeft een ultrascherpe kwaliteit dankzij de Full-HD resolutie. Bovendien wordt het venster beschermd tegen krassen door Gorilla Glass.

Haal meer uit de 13 megapixel camera met het Dual Shot. Daarmee fotografeer je jezelf en je vrienden in een keer. De echte Samsung fan kan bovendien zijn hart ophalen met de Galaxy Gear smartwatch. Jouw Samsung Galaxy S4 gaat nog langer mee dankzij een zelfontworpen hoesje van EGOsketch!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Stevige hoes

Het hoesje voorkomt beschadigingen die ontstaan door dagelijks gebruik. Denk hierbij aan contact met scherpe voorwerpen. Hierdoor kunnen er krassen op je toestel komen. Een flinke val kan behoorlijk wat schade aan je smartphone veroorzaken. De stevige hoes past perfect om jouw Samsung Galaxy S4 heen. Je blijft je toestel bedienen zoals je gewend bent, doordat de voorkant vrij blijft. Er mist alleen nog een ding aan het hoesje, en dat is jouw ontwerp!

Zelf een Samsung Galaxy S4 hoesje

Bij ons kan iedereen zelf een hoesje ontwerpen. Kies voor je beste foto's, die je gemakkelijk uploadt vanaf je computer of vanaf je Social media profiel(en). De designertool laat jou een preview van je ontwerp zien. Bovendien geeft het programma zelf aan wanneer je afbeelding het beste resultaat heeft. Je hoesje wordt geprint met een hoogwaardige afdruktechniek. De inkten dringen diep door in het materiaal, wat als voordeel heeft dat de kleuren mooi blijven. Ontwerp vandaag nog jouw hoesje. Bestel op werkdagen voor 16.00 uur, dan versturen we je hoesje dezelfde dag nog!